Datarekonstruksjon

Ibas sertifisert partner   Vår bedrift har gjennomgått trening hos Ibas og kvalifiserer til å være en sertifisert Ibas partner. Ibas har over 30 års erfaring med å redde kritiske data for bedrifter men tar selvsagt også jobben med å redde private familebilder.

Har du mistet eller slettet data? Fortvil ikke, vi kan hjelpe deg!

INFERNO leverer komplette og ledende tjenester innenfor datarekonstruksjon, datasletting og dataetterforskning til både bedriftsmarkedet og privatpersoner.
 
Våre teknikere redder data på nær sagt alle datamedier og lagringsenheter som for eksempel bærbare og stasjonære datamaskiner og servere, eksterne harddisker, minnekort, mobiltelefoner og RAID, NAS og SAN løsninger.

Krypterte filer eller mistet passord
Vi kan bistå med passord recovery samt dekryptering av data når dette er teknisk mulig eller praktisk gjennomførbart på de aller fleste systemer og løsninger.

NB! Ved passord beskyttede filer vil vi be om at det kan dokumenteres eierskap til filene. Hvis vi mistenker at filene tilhører noen andre vil vi ikke bistå med dette arbeidet.

Sikker sletting av sensitive data
Utrangering av lagringsmedier er en daglig utfordring for norske bedrifter. Uansett om du kjøper nye pc-er eller servere, bytter ut disker i dine servere eller har ansatte som skal slutte, må du ta stilling til hva som skal skje med gammel sensitiv data.

Det er forskjellig praksis. Mange bedrifter lagrer gamle disker og backup-taper i mørke lagerlokaler eller i skap inne på IT-avdelingen. Slegge og drill er en destruktiv angrepsmåte, men profesjonelle slettemetoder gir garantert permanente og sikre løsninger. INFERNO leverer sertifiserte og sikre løsninger uansett slettebehov!

Data på avveie - hvorfor bry seg?
EU General Data Protection Regulation har som mål å forene personvernlovgivninger for å møte utfordringene i den digitale tidsalder og spesielt styrke beskyttelsen av personopplysninger på nettet. Ibas og Ontrack har kartlagt at 57 prosent av 660 Europeiske IT-ledere som deltok i undersøkelsen, tror de vil være direkte påvirket av denne lovgivningen.

INFERNO tilbyr Sikker sletting av av PC-er, servere, LUN, Virtuelle disker, smarttelefoner og nettbrett, flash media og individuelle filer og mapper.

Dataetterforskning
Omfatter vanligvis sikring og analyse av data på harddisker, mobiltelefoner, pda-er, usb-er og ulike minnekort.

En slik etterforskning krever profesjonell dokumentasjon for at elektroniske spor i rettslige prosesser skal vurderes som elektroniske bevis.

Dagens teknologi gjør organisasjoner i stand til å operere globalt. Dette medfører selvsagt høy fokus på sikkerhet da sensitive data er mer utsatt for personer med ondsinnede hensikter.

Vi tilbyr dataetterforskning i samarbeid med Ibas som har kompetansen din bedrift trenger for å minimere risikoen man løper ved operere i et elektronisk samfunn og de skader dette eventuelt påfører bedriften.

Ibas er en støttespiller for både næringslivet og politi, advokater og offentlige etater og deres eksperter engasjeres i både nasjonale og internasjonale oppdrag.

Kontakt oss for nærmere informasjon.

Acer
KeepItSafe
Microsoft Refurbisher
Microsoft AER